Skip to the content

SCHRIJF U IN VOOR PARABOB SELECTIE

WERK AAN JOUW OLYMPISCHE DROOM VOOR SPORTERS MET EEN FYSIEKE BEPERKING

De Belgische Federatie voor Bobslee & Sleesporten is op zoek naar kandidaten met een beperking die willen deelnemen aan Parabob-competities. De selectie gebeurt in 3 stappen.  Na een papieren selectie worden de kandidaten uitgenodigd om deel te nemen aan een fysieke selectie aan de Universiteit in Leuven waar zij in gesprek gaan met een team onder leiding van gerenommeerde professoren. De derde en laatste selectie zal plaats vinden in Winterberg (D) waar de kandidaten voor het eerst zullen kennis maken met een bobslee. Uit deze laatste selectie zullen de kandidaten komen die het eerste Belgische Parabobsleeteam vertegenwoordigen en daadwerkelijk opgeleid worden tot bobsleepiloot.
Het invullen van deze vragenlijst is dus erg belangrijk. Het geeft ons een gedetailleerd beeld van wie jij bent en wat jij wil bereiken.
De kandidaten zijn man of vrouw 18+. Voeg een recente foto van jezelf toe. Zorg ervoor dat wij jou volledig kunnen zien, dus geen pasfoto! Kies voor een foto die jou typeert.
Stuur jouw kandidatuur samen met je foto op naar ines.vandevelde@bobenskeleton.be door dit formulier in te vullen en te bewaren met jouw naam en familienaam in de bestandsnaam. Mag ook via de post opgestuurd worden naar: Jan Vanderstraeten Gemeenteplein 29 1560 Hoeilaart.
Veel succes!